Kūno apsaugos priemonės Alpinestars: Body Protector Alpinestars Bionic Action Brown/Black

Body Protector Alpinestars Bionic Action Brown/Black

1134890
183,00 €
Monthly payment from 10.58€
Pristatysime iki: 2024-05-16
Dydis
Spalva

Prekės aprašymas

Apsauga "Alpinestars Bionic Action" Kūno apsauga "Alpinestars Bionic Action" , kurioje įdiegta nauja, novatoriška išorinio apvalkalo tinklelio technologija, yra itin lengva ir vėdinama, idealiai tinka fiziniams motokroso reikalavimams. Visi kiautai pagaminti iš aukštos kokybės polimerinių medžiagų mišinio, užtikrinančio optimalų lankstumą ir puikias svorio taupymo savybes.

Ši universali striukė, turinti CE sertifikuotą apsaugą ir suprojektuotą ergonomišką dizainą, pagaminta iš tvirto elastano ruoželio membranos ir pasižymi kiautais su ventiliacija ir kanalais, kurie pagerina oro srautą ir neleidžia kauptis karščiui. Be to, ergonomiškas apsaugos apvalkalo kontūras atitinka natūralų nugaros išlinkimą, todėl važiuojant optimaliai priglunda.

Taip pat galite įvertinti visiškai nuimamą viršutinį nugaros skydelį, suderinamą su BIONIC NECK SUPPORT. strategiškai išdėstyti, viengubo įpurškimo kiautai sukonstruoti su nugaroje integruota tinklelio struktūra, kuri sugeria ir išsklaido smūgių jėgas.


Prekės specifikacija

Ventilation
Taip
Detachable arm protectors
Nėra
Adjustable straps
Taip
Detachable back protector
Taip
8059175895227
1134890
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta