Vyriški antblauzdžiai inSPORTline: Vyriškos tamprės inSPORTline 2-in-1 Closefit

Vyriškos tamprės inSPORTline 2-in-1 Closefit

1291357
55,99 €
Monthly payment from 5.2€
Pristatysime iki: 2024-05-27
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Vyriškos tamprės 2-in-1 inSPORTline Closefit yra tamprės ir praktiški šortai viename. Laisvai prigludę šortai pagaminti iš minkštos ir lengvai prisitaikančios medžiagos, kuri netrukdys judėti. Juose taip pat yra praktiškos atviros kišenės ant rankų, į kurias galėsite susidėti visus būtiniausius daiktus. Medžiaga, iš kurios pagamintos kelnės, yra minkšta, patogi ir elastinga. Be to, audinys šiek tiek suspaudžia, todėl puikiai priglunda ir veiksmingai pašalina prakaitą. Šonuose esančios dizainerio juostelės su inSPORTline užrašu papildo kitaip minimalistinį leginsų dizainą.

Nesvarbu, ar planuojate sportuoti namuose, eiti į sporto salę ar lauko treniruoklių salę,vyriškos tamprės 2-in-1 inSPORTline Closefit nepaliks jūsų nusivilti! Šis modelis sukurtas ir pagamintas Čekijoje, o aktyvios aprangos audinys - Italijoje ir turi Öko-Tex Standard 100 sertifikatą.


Prekės specifikacija

Length
Full length
Gender
Vyrams
8596084140258
1291357

Peržiūrėta

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta