Vyriški aukštakulniai Stylmartin: Odiniai motociklininko batai Stylmartin Legend EVO

Odiniai motociklininko batai Stylmartin Legend EVO

687739
214,00 €
Monthly payment from 12.29€
Pristatysime iki: 2024-05-25
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Legendos niekada nemiršta. Priešingai, jos nuolat tobulėja. Visai kaip Stilmartino odiniai motociklininko batai Stylmartin Legend EVO. Šis naujasis leidimas pagamintas iš matinės juodos, vandeniui atsparios pilnos odos. Derindami stilių ir saugumą, šie batai gali pasigirti klasikiniu dizainu, todėl tinka ne tik motociklams, bet ir kasdieniam naudojimui. Dėl išskirtinio dizaino jie puikiai tinka nestandartinių motociklų savininkams ar gerbėjams.

Jie turi orui pralaidų, vandeniui atsparų įdėklą, kuris užtikrina, kad visada jaustumėtės patogiai (net ir eidami). Užsegami užtrauktuku ir reguliuojamo ilgio dirželiais kulkšnies ir padikaulio srityse, todėl batai pritvirtina pėdą vietoje, išlaikydami ją stabilią ir gerai apsaugotą. Neslystantis "Vibram" padas, PU vidinės kulkšnies apsaugos ir pavarų perjungimo svirties sutvirtinimas suteikia papildomo stabilumo ir apsaugos.


Prekės specifikacija

Material
Leather
Fastening
Buckles:
Side Zipper
Reflective features
Nėra
Ribbed stretch panels
Nėra
Shifter protector
Taip
Waterproof membrane
Taip
Loop on the back
Nėra
Antislip outsole
Taip
Sliders
Nėra
1000001292939
687739

Peržiūrėta

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta