Moteriški marškinėliai ir liemenėlės Nebbia: Trumpi moteriški marškinėliai Nebbia Minimalist Logo 600

Trumpi moteriški marškinėliai Nebbia Minimalist Logo 600

686938
31,99 €
Pristatysime iki: 2024-05-16
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Produkto personalizavimas

pontas_banner_siuvinejimas.png

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

Daroma moteriška marškinėlių marškinėliai "Flowy Crop Top Nebbia" su minimalistiniu logotipu 600 yra originalus drabužis, kuris jus pavergs savo laisvu kirpimu ir "nebaigtu" dizainu. Su šiuo crop topu atrodysite kaip maištininkė, kartu išlaikydama savo moterišką energiją! Audinyje esantis elastanas užtikrina geresnį lankstumą ir efektyvesnį prakaito pašalinimą. Marškinėliai atsparūs trinčiai ir nesiglamžo. Dėl savo dizaino dėka moteriškų marškinėlių Flowy Crop Top Nebbia Minimalist Logo 600 išsiskirsite tiek sporto salėje, tiek eidamos gatve!


Prekės specifikacija

Gender
Moterims
8583130002165
686938
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta