Moteriška kelių bėgimo avalynė Under Armour: Moteriški bėgimo batai Under Armour Phantom 2

Moteriški bėgimo batai Under Armour Phantom 2

686482
164,00 €
Monthly payment from 9.51€
Pristatysime iki: 2024-05-16
Dydis
Spalva

Prekės aprašymas

S "Under Armour W HOVR Phantom 2" moteriški bėgimo bateliai "Under Armour W HOVR Phantom 2" pakels jūsų bėgimą į kitą lygį, nes juos galėsite prijungti prie UA MapMyRun programėlės, kad galėtumėte stebėti duomenis ir treniruotis bėgimo metu, o tai gali padėti sumažinti traumų riziką ir palengvinti bėgimą! Be to, UA HOVR technologija užtikrina "nulinės gravitacijos pojūtį", kad būtų išlaikyta energijos grąža, padedanti žingsnis po žingsnio panaikinti smūgį.

Tampraus trikotažo viršutinė dalis yra patogi, stabili ir užtikrina tvirtą, bet kojinę primenantį prigludimą ir pojūtį. Dėl kojinių prigludimo, lanksčių ventiliacijos panelių ir dviračio švarko įkvėptos SpeedForm 2.0 kojinės vidpadžio konstrukcija yra minkšta, tampri ir elegantiška. Guminis išorinis padas užtikrina puikų sukibimą. Gilūs lankstumo grioveliai užtikrina tvirtą sukibimą su bet kokiu paviršiumi.


Prekės specifikacija

Type
Running shoes
Gender
Moterims
194514218621
686482
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta