Maudymosi kostiumėliai Nebbia: Moteriškas vientisas maudymosi kostiumėlis Nebbia High Energy Monokini 560

Moteriškas vientisas maudymosi kostiumėlis Nebbia High Energy Monokini 560

641752
59,99 €
Monthly payment from 5.57€
Pristatysime iki: 2024-05-16
Dydis
Spalva

Prekės aprašymas

Vienas moteriškas maudymosi kostiumėlis "Nebbia High Energy Monokini 560 yra specialios drabužių, pagamintų iš perdirbto vandenynų plastiko, kolekcijos dalis. Šis audinys, pagamintas iš perdirbto vandenyno plastiko, sukelia prakaitą ir labai greitai džiūsta. Kurdama šią kolekciją, Nebbia naudojo poliesterinius siūlus, sukurtus iš vandenynuose surinktų daiktų (pavyzdžiui, plastikinių tinklų, maišelių ir butelių), kad sukurtų šią nuostabią aktyvią aprangą! tempinys toks patogus, kad nenorėsite jo nusivilkti!

Dėl ergonominių siūlių bikinio viršus visada išliks savo vietoje. Dėl brazilietiško kirpimo, ilgo pakilimo dizaino ir raukšlėto užpakaliuko efekto galėsite pademonstruoti savo sėdmenis. Dėl suvarstomos, į apačią krentančios nugaros pasuksite ne vieną galvą. Su šiuo maudymosi kostiumėliu jausitės drąsiai, pasitikinti savimi ir seksuali. Be to, jis yra dvigubai pamušaluotas, todėl pro jį nesimato. Ši kolekcija šlovina mūsų gražiąją planetą. Prisijunkite prie Nebbia šios šventės!


Prekės specifikacija

Gender
Moterims
8583130029841
641752
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta