Moduliniai šalmai HJC: Motociklininko šalmas HJC C91 Fluo Green

Motociklininko šalmas HJC C91 Fluo Green

1291214
176,00 €
Monthly payment from 10.2€
Pristatysime iki: 2024-05-29
Dydis

Prekės aprašymas

 Atsisukantis motociklininko šalmas HJC C91 Fluo Green pasiūlys motociklininkams kai kurias geriausias rinkoje esančias funkcijas už biudžetui palankią kainą. Pradedant nuo "Advance" polikarbonato kompozito kiauto. Tai lengvas šalmas, pasižymintis puikiu prigludimu ir patogumu naudojant pažangią CAD technologiją. Smakro juosta valdoma lengvai naudojama svirtimi, kuria patogu naudotis net ir mūvint pirštines. 

Jame taip pat yra vidinis skydelis nuo saulės su rankiniu mechanizmu, kuris lengvai juda į priekį ir atgal. Dėl didelės viršutinės ventiliacijos angos oro srautas vėdinasi per gilius EPS šalmo kanalus, todėl važiuodami išliksite vėsūs. Viršutinis "SuperCool" įdėklas ir skruostų pagalvėlės vidus suteikia papildomų vėsinimo savybių, nes yra iš drėgmę išskiriančio antibakterinio audinio.

 

Prekės specifikacija

Prekės svoris be įpakavimo, kg:
1700 g
Sun visor
yes
Detachable lining
yes
Shell material
Polikarbonatas
Air vents
yes
Homologation
yes
8804269317396
1291214

Peržiūrėta

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta