• -9,00 €
Motociklininkų liemenės W-TEC: Odinė moto liemenė W-TEC Highstake

Odinė moto liemenė W-TEC Highstake

425988
139,00 €
Akcija vyksta nuo: 2023-01-01 iki:
148,00 €
-9,00 €
Monthly payment from 9.64€
Pristatymas: 1 - 2 darbo dienos
Prekę galite rasti parduotuvėje Kaune: Ateities pl. 23 b (1 vnt.)
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Produkto personalizavimas

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

Ar norite gerai atrodyti? Antrinė motociklininko liemenė "W-TEC Highstake" yra patrauklios išvaizdos drabužis, tinkantis ir motociklui, ir kasdieniam naudojimui. Liemenė užsegama užtrauktukais ir užsegama sagomis. Šešiose kišenėse pakanka vietos visiems asmeniniams daiktams. Dvi vidinės kišenės puikiai tinka vertingiems daiktams ar asmens tapatybės dokumentams. Be jų, taip pat yra dvi šoninės kišenės ir dvi nedidelės krūtinės kišenės. Šonuose esančios stilingos virvelės ir užsegamos sagos leidžia reguliuoti liemenės dydį. Baikerių stiliaus pleistras yra malonus akcentas. Su kailine motociklininko liemene "W-TEC Highstake" atrodysite puikiai ant motociklo.


Jak taisyklingai pešatės apie moto drabužius, juos užsivilksite mūsų radėjai.

Prekės specifikacija

Material
Galvijų oda
Reflective features
Nėra
Ventilation
Nėra
Detachable layer
Nėra
Protectors
Nėra
Trouser zipper connection
no
Removable protectors
Nėra
8596084117403
425988
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta