Motociklininkų liemenės W-TEC: Odinė motociklininko liemenė W-Tec Losango

Odinė motociklininko liemenė W-Tec Losango

333287
171,00 €
Monthly payment from 9.92€
Pristatysime iki: 2024-05-27
Color
Dydis

Prekės aprašymas

Produkto personalizavimas

get-image-thumbnail?id=736978&

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

"Kailinė motociklininko liemenė "W-TEC Losango" yra daiktas, su kuriuo gerai atrodysite ant motociklo. Pagaminta iš aukštos kokybės odos, ši liemenė tinka ir motociklui, ir kasdieniam naudojimui. Deimantais raštuota viršutinė dalis papildo minimalistinį liemenės dizainą. Liemenė užsegama sagomis ir užtrauktukais, joje yra daugybė kišenių visiems būtiniausiems daiktams. Akį traukianti Motociklininko odinė liemenė W-TEC Losango išskirtinę išvaizdą suteiks kiekvienai aprangai, todėl ją būtina turėti.


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte mūsų rádci.

Prekės specifikacija

8596084117441
333287

Peržiūrėta

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta