Vyriškos ilgos tekstilinės striukės W-TEC: Vyriška motociklininko striukė W-Tec Ventura

Vyriška motociklininko striukė W-Tec Ventura

288516
247,00 €
Monthly payment from 14.11€
Pristatysime iki: 2024-05-27
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Produkto personalizavimas

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

Iš itin patvaraus, bet lengvo "PolyMaxTex" audinio pagaminta vyriška motociklininko striukė "W-TEC Ventura" yra gerai įrengta ir saugi striukė su sertifikuotomis alkūnių, pečių ir nugaros apsaugomis. Dideli, strategiškai išdėstyti šviesą atspindintys elementai užtikrina papildomą saugumą. Kvėpuojantis tinklinis pamušalas ir reguliuojama "AirVent" sistema ant krūtinės ir nugaros užtikrina gerą striukės ventiliaciją, kuri pravers karštomis vasaros dienomis. Keturkampes oro ventiliacijos angas galima užfiksuoti atidarytas magnetais. Žiemą ventiliaciją galima uždaryti, taip pat yra nuimamas termo įdėklas su neperšlampama membrana, kuris padės išlaikyti šilumą.

Taip pat galite įvertinti daugybę praktiškų kišenių, kuriose galima laikyti visus daiktus - pagrindinis šios striukės bruožas yra didelė galinė kišenė. Ant rankovių, juosmens ir šonų esantys "Velcro" dirželiai leidžia reguliuoti striukės dydį, kad ji puikiai tiktų. Elastiniai skydeliai ant alkūnių, minkšta neopreno apykaklė ir kitos smulkios detalės suteikia papildomo komforto. Puikios savybės, sportinis dizainas ir praktiškos detalės užtikrina, kad kiekvienas dviratininkas liks patenkintas.


Prekės specifikacija

Material
Poliesteris
Reflective features
Taip
Ventilation
Taip
Detachable layer
Taip
Protectors
Taip
Trouser zipper connection
Taip
Removable protectors
Taip
8596084110084
288516

Peržiūrėta

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta