Šildomos pirštinės Glovii: Universalios šildomos pirštinės Glovii GYB

Universalios šildomos pirštinės Glovii GYB

265601
147,00 €
Monthly payment from 8.55€
Pristatysime iki: 2024-05-25
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Universalios šildomos pirštinės su vandeniui atspariu apdangalu Glovii GYB išlaikys šilumą net ir šalčiausiomis dienomis.Jos turi papildomą vandeniui ir vėjui atsparų apdangalą, kurį galite užsimauti ant pirštų, kai pradeda lyti/snigti. Apklotas suteikia papildomą šiluminį komfortą, todėl rankos išliks dar šiltesnės. Visame pirštinių paviršiuje yra anglies pluošto, kuris užtikrina šildymą. Šie pluoštai ne tik tolygiai paskirsto šilumą, bet ir skleidžia infraraudonuosius spindulius, kurie padeda pagerinti kraujotaką. Jos yra itin patikimos ir pasižymi ilgaamžiškumu. 3 šildymo režimai leidžia prisitaikyti prie esamų oro sąlygų. Įkraunamas ličio akumuliatorius gali veikti net 6 valandas.

Iš patogios medžiagos pagamintos Universalios šildomos pirštinės su neperšlampamu apdangalu "Glovii GYB" užtikrina puikią šilumos izoliaciją, todėl rankos visada bus šiltos. Taip pat galite įvertinti jutikliniam ekranui pritaikytus pirštus (nykštį ir rodomąjį pirštą). Universalios šildomos pirštinės "Glovii GEG" tinkamos žiemos sportui, motociklui ir kasdieniam naudojimui.

Tolygaus šilumos paskirstymo

Apie pirštus yra anglies pluoštai, todėl visa ranka išlieka šilta. Šie pluoštai ne tik tolygiai paskirsto šilumą, bet ir skleidžia infraraudonuosius spindulius, kurie padeda pagerinti kraujotaką.


Vandeniui ir vėjui atsparus dangtis

Pirštinės turi papildomą vandeniui ir vėjui atsparų dangtelį, kurį galite užsitraukti ant pirštų, kai pradeda lyti / snigti. Apsauga suteikia papildomą šilumos komfortą ir neleidžia prarasti šilumos.




Mažas ir lengvas ilgai veikiantis akumuliatorius

Įkraunamą akumuliatorių galite įdėti į pirštinių užtrauktuku užsegamą kišenę. Kadangi jis mažas ir lengvas, jis jums netrukdys. 3350 mAh akumuliatorius gali veikti iki 6 valandų.


Prekės specifikacija

Material
Elastanas
Medvilnė
Poliesteris
Knucle protectors
Nėra
Velcro wrist strap
Nėra
Thermal insulation
Taip
Heating
Taip
Battery life
6 h
Heating unit
Anglies pluoštas
Touch screen compatible
Nėra
Gender
Moterims
Vyrams
5908246726461
265601

Peržiūrėta

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta