Aksesuarai krepšiams ir kuprinėms Deuter: Vaiko nešyklė-kuprinė Deuter

Vaiko nešyklė-kuprinė Deuter

736343
376,00 €
Monthly payment from 17.09€
Pristatysime iki: 2024-05-09
Spalva

Prekės aprašymas

Vaiko kuprinė DEUTER Kid Comfort buvo sukurta mažiesiems keliautojams, kurie dar negali nueiti ilgo atstumo, bet nori būti jūsų šeimos kelionės dalimi. Su šia nešiokle / kuprine šeimos nuotykiai kalnuose tampa daug malonesni: krovinys puikiai perkeliamas, vaiko nešioklė sėdi kompaktiškai - ir vis dėlto nugara visiškai vėdinama.

Vaiko sėdynė yra reguliuojamo aukščio, su keičiamu pagalvėlės pločiu, kad būtų užtikrinta sveika sėdėjimo padėtis. Lankstus "Aircomfort" sistemos spyruoklinis plieninis rėmas yra itin patvarus, stabiliai įtempia erdvų nugaros tinklelį ir sukuria vėdinimo erdvę tarp pakuotės ir naudotojo nugaros, kad išsisklaidytų drėgnas ir šiltas oras. Klubų diržą lengva reguliuoti net ir esant dideliam krūviui naudojant "Pull-Forward" sistemos konstrukciją. Tvirtas aliumininis rėmas su plačiu atraminiu stovu yra atsparus pasvirimui, o tai labai naudinga kraunant vaiką. Lankstūs, judantys "VariFlex ECL" klubų pelekai užtikrina energiškai efektyvų nešiojimą. Dar yra "VariSlide" nugaros ilgis su plačiu reguliavimu, dėl kurio abu tėvai gali patogiai nešioti vaiką. Vaiko nešiojimo kuprinė DEUTER Kid Comfort turi daugybę kišenių, kurios pravers kelionėje. Jos svoris neviršija 22 kg (vaiko) + dar 2 kg papildomiems daiktams.


Prekės specifikacija

Material
210D Polyamide
Reflective features
Nėra
Ergonomically shaped back
Taip
Fixing points
Taip
Water bag pocket
Taip
Raincoat
Nėra
Optional accessories
Nėra
Capacity
14 l
Weight [g]
3230 g
4046051115542
736343
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta