Kastuvai Mammut: Sniego kastuvas "Mammut Alugator Light

Sniego kastuvas "Mammut Alugator Light

1290537
81,99 €
Monthly payment from 7.59€
Pristatysime iki: 2024-05-16
Spalva

Prekės aprašymas

Sniego kastuvas "Mammut Alugator Light" yra būtinas keliaujant lavinų zonose. Juo galima ne tik gelbėti po lavina palaidotus žmones, bet ir įsitikinti, kad vietovė yra saugi. Užaštrintas, pasvirimui atsparus peilis pagamintas iš itin tvirto anoduoto aliuminio, o dėl tvirtinimo angų lengviau ir greičiau sukonstruoti sniego inkarą ar gelbėjimo roges. Teleskopinis kotas yra ovalaus profilio. Taip pat galite įvertinti ergonomišką T formos rankeną.

Sniego kastuvą "Mammut Alugator Light" galima sulankstyti, todėl jis telpa į bet kurią kuprinę. Visa tai, kas išdėstyta pirmiau, leidžia šį su pirštinėmis suderinamą kastuvą priskirti naujajam UIAA lavininių kastuvų standartui, todėl klientai gali iš karto nustatyti, kurie lavininiai kastuvai atitinka praktinius reikalavimus. Šis sniego kastuvas praverčia ne tik lavinų gąsdinimo metu, bet gali būti naudojamas ir kraštovaizdžiui tvarkyti.


Prekės specifikacija

Material
Aliuminiai
Prekės svoris be įpakavimo, kg:
0.475 kg
Length
75 cm
Type
Sniego kastuvas
Foldable
Nėra
7613357549318
1290537
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta