Masažinės kėdės inSPORTline: Masažinė kėdė inSPORTline Mateo

Masažinė kėdė inSPORTline Mateo

263693
3 870,00 €
Monthly payment from 98.81€
Pristatysime iki: 2024-05-04
Spalva

Prekės aprašymas

Masažo kėdė "inSPORTline Mateo" - tai profesionalias funkcijas atliekanti masažo kėdė, skirta naudoti namuose, leidžianti mėgautis intensyviu masažu namuose, kai tik jums to reikia. Masažo kėdė inSPORTline Mateo gali atlikti viso kūno masažą arba masažuoti tik tam tikrą tikslinę sritį. Kad masažas būtų maksimaliai patogus ir suteiktų geriausią masažo patirtį, šiame krėsle galima reguliuoti ir greitį, ir intensyvumą.

Galite rinktis iš įvairių masažo rūšių (shiatsu, minkymo, plakimo, plakimo, stuksenimo ir vienu metu atliekamo minkymo ir stuksenimo) ir iš anksto nustatytų programų (atpalaiduojamojo, atpalaiduojamojo, kūną raminančio, raumenis atpalaiduojančio, aktyvaus sukimo, aktyvaus supimo ir juosmens masažo). Taip pat galite įvertinti automatinio nugaros šildymo funkciją , kuri naudoja anglies pluoštą infraraudonųjų spindulių šildymo šaltinio šilumai perduoti. Kėdę galima įkaitinti iki 50 °C, o tai yra optimali temperatūra žmogaus kūnui sušildyti ir raumenų įtampai sumažinti.

Masažo kėdė "inSPORTline Mateo" yra pagaminta iš aukštos kokybės sintetinės odos, kuri yra prabangi, atspari dėvėjimuisi ir lengvai prižiūrima. Masažo sistemą sudaro 98 masažinės oro pagalvės, 26 masažinės galvutės ir 8 magnetai (skirti blauzdų masažui). Masažinė kėdė inSPORTline Mateo patiekiama su ausinėmis, joje įmontuotas MP3 grotuvas ir lengvai įskaitomas valdymo skydelis su spalvotu VFD ekranu, kuriame galima sekti visą svarbią informaciją. Be to, valdymo skydelį galite valdyti sėdėdami kėdėje ir mėgaudamiesi masažu.

Masažo kėdė "inSPORTline Mateo" yra ideali raumenų atpalaidavimui po sporto, sunkios darbo dienos ar norint ramiai atsipalaiduoti klausantis mėgstamos muzikos patogiai įsitaisius namuose. Dėl naudingų funkcijų, didelio masažinių oro pagalvių ir galvučių skaičiaus bei prabangaus dizaino šis krėslas yra vienas geriausių Čekijos rinkoje.


Prekės specifikacija

Material
Sintetinė oda
Prekės svoris be įpakavimo, kg:
140 kg
Maximum load
150 kg
Number of programs
12
Number of massage airbags
98 pcs
Number of massage valves
26 vnt.
Number of massage types
5
Magnet therapy
Taip
Number of massage intensity levels
5
Number of massage speeds
5
Backrest heating
Taip
Footrest heating
Taip
Output
220 W
Computer memory
3
MP3 music
Taip
Transportation wheels
Taip
Assembled dimensions
139 x 93 x 135
8596084084132
263693
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta