Masažinės kėdės inSPORTline: Masažinė kėdė inSPORTline Carlita

Masažinė kėdė inSPORTline Carlita

686338
2 115,00 €
Monthly payment from 58.37€
Pristatysime iki: 2024-05-04
Spalva

Prekės aprašymas

Masažo kėdė "inSPORTline Carlita" turi viską, ko galite norėti po ilgos ir sunkios dienos! Ši kėdė turi 12 iš anksto nustatytų programų, 5 masažo greičio lygius, todėl patenkins jūsų poreikius. O jei to nepakanka, taip pat yra oro arba šildomasis masažas. 20 oro pagalvių kojų ir pečių srityse padės jums atpalaiduoti galūnes. Dar viena puiki funkcija - masažo metu įmontuotas oro jonizatorius, kuris atgaivina aplinkinį orą.

Be valdymo skydelio ir greičio mygtukų ant porankių atramų, masažą taip pat galite reguliuoti balsu - instrukcijoje rasite angliškų frazių sąrašą, kuriuo naudodamiesi galėsite nustatyti masažo parametrus net užmerktomis akimis. Taigi, jei masažo metu norite patobulinti savo anglų kalbos įgūdžius, galite tai padaryti!

S "Zero Space" programa nereikės galvoti, kiek masažo metu kėdė atsilenkia atgal. Tiesiog pastatykite kėdę bent 5 cm nuo sienos ir viskas. Naudodamiesi "Zero Gravity" funkcija, vienu mygtuku galite persijungti į vadinamąją "nesvarumo" padėtį, kai jūsų svoris paskirstomas taip, kad stuburas būtų kuo labiau atpalaiduotas nuo gravitacijos poveikio.


Vairo jonizacija

<

Oro jonizatorius generuoja neigiamus jonus, kurie valo orą, pašalindami kenksmingas medžiagas ir mikrodaleles. Dėl to masažo metu geriau kvėpuosite, be to, naujai išvalytas oras jus maloniai atgaivins!


Nulinė erdvė & amp; gravitacija

<

S "Zero Space" programa nereikia galvoti, kiek masažo metu kėdė atsilenkia - ji nesvyruoja, ji tiesiog pasislenka į priekį ir jums nereikia ja sudėtingai manipuliuoti. Tiesiog pastatykite kėdę bent 5 cm atstumu nuo sienos ir viskas!

Atlikę Nulinės gravitacijos funkciją, vienu mygtuku galite persijungti į vadinamąją "besvorio" padėtį, kai jūsų svoris paskirstomas taip, kad stuburas būtų kuo labiau atpalaiduotas nuo gravitacijos poveikio. Tai sumažins spaudimą širdžiai, išplės plaučių talpą ir palaikys kojų kraujotaką.


Malonus nugaros šildymas

<

Nugarą šildo ilgųjų bangų infraraudonieji spinduliai, kurie prasiskverbia giliai į raumenis. Maksimali nugaros atlošo temperatūra siekia 40-50 °C, kuri yra optimali, kad puikiai sušiltų ir palengvintų skausmą. Sušildomasis masažas yra efektyvesnis ir malonesnis, be to, jį galima naudoti norint greitai atstatyti šilumą peršalus!


Gaivinantis oro masažas

<

20 oro pagalvių rinkinys rankų, klubų ir kojų srityje puikiai prisitaiko prie jūsų kūno formų ir užtikrina kruopštų masažą, kuris gražiai atpalaiduos ir išjudins net po sunkios dienos. Šis subalansuoto slėgio masažas atpalaiduoja ir atgaivina raumenis, todėl pasijusite kaip naujai atgimę!


Garsinis valdymas

<

Išskirtinė šios kėdės funkcija yra ta, kad ją galite valdyti ir balsu! Jei nenorite griebtis nuotolinio valdymo pulto, tiesiog paspauskite mikrofono mygtuką ir pradėkite kalbėti "Hi, Alice". Tada kėdė atsakys į iš anksto nustatytas frazes (jas rasite naudotojo vadove). Gudrybė ta, kad jos yra anglų kalba, tačiau, kita vertus, galite lavinti savo kalbos įgūdžius.


"Bluetooth" garsiakalbiai

Muzikos klausymasis - tai dar vienas interaktyvus terapijos būdas, kurio dėka įgausite vidinę ramybę ir gerą savijautą. Muzikos ir masažo derinys įkraus jus naujos, teigiamos energijos antplūdžiu. Galite prisijungti kėdę prie mobiliojo telefono ar kito išmaniojo įrenginio ir įsijungti mėgstamą muziką. Be to, yra įkraunamas USB lizdas, todėl jūsų telefonui niekada nepritrūks energijos!


Programos ir funkcijos:

  • 5 tipų masažas naudojant masažo galvutes (minkymas, stuksenimas, vienalaikis minkymas ir stuksenimas, Shiatsu masažas)
  • 12 iš anksto nustatytų programų (patogus masažas, atpalaiduojamasis masažas, kaklo ir pečių masažas, nugaros ir juosmens masažas, viso kūno masažas, chiropraktikos masažas, atstatomasis masažas, meridianų masažas, sėdmenų ir šlaunų masažas, atpalaiduojamasis masažas geresniam miegui, viso kūno oro masažas)
  • 3 rankinės programos su skirtingais intensyvumo, greičio ir masažo galvutės padėties nustatymais (viršutinės kūno dalies masažas, oro masažas, padų masažas)
  • Akmens anglies pluošto nugaros šildymas (40 °C - 50 °C)
  • 3 masažo intensyvumo reguliavimo lygiai (oro masažas, padų masažas)
  • 5 masažo greičio nustatymo lygiai (tik pagrindinis)
  • Pauzės funkcija - sustabdo atliekamą masažą ir leidžia atsitraukti nuo kėdės
  • Nulinės gravitacijos funkcija
  • Nulinės erdvės funkcija
  • Automatinis sėdynių aptikimas

Prekės specifikacija

Material
Sintetinė oda
Prekės svoris be įpakavimo, kg:
90 kg
Maximum load
150 kg
Number of programs
12
Number of massage airbags
20 pcs
Number of massage valves
4 pcs
Number of massage types
5
Magnet therapy
Nėra
Number of massage speeds
5
Backrest heating
Taip
Footrest heating
Nėra
Output
120 W
Computer memory
0
MP3 music
Taip
Transportation wheels
Taip
Assembled dimensions
130 x 75 x 120
8596084136657
686338
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta