Gertuvės ir puodeliai Grayl: Vandens valymo butelis Grayl Geopress

Vandens valymo butelis Grayl Geopress

1058444
120,00 €
Monthly payment from 8.34€
Pristatysime iki: 2024-05-08
Color

Prekės aprašymas

Vandens valymo buteliukas "Grayl Geopress" su itin veiksminga valymo sistema užtikrina visuotinę apsaugą nuo per vandenį plintančių patogenų (virusų, bakterijų, pirmuonių cistų), pesticidų, cheminių medžiagų, sunkiųjų metalų ir mikroplastiko - jis išvalo ir filtruoja užterštą vandenį tik per 8 sekundes. Tereikia pripildyti buteliuką vandens (iš bet kokio šaltinio) ir jį išspausti - saugus, švarus geriamasis vanduo bus paruoštas per kelias sekundes. Vandeniui valyti ir filtruoti naudojant aktyvuotąją anglį ir jonų mainus, keičiama valiklio kasetė pritaikyta 350 ciklų, t. y. tiek, kiek 250 litrų vandens.

Vandens valymo butelis "Grayl Geopress" yra itin lengvas - jis sveria tik 450 gramų, o tai daug mažiau nei įprastas 1 l vienkartinis butelis. Iš jo vienu paspaudimu galima pagaminti 710 ml saugaus, švaraus geriamojo vandens, todėl galėsite numalšinti troškulį bet kurioje pasaulio vietoje. Šis valymo buteliukas taip pat yra itin ekonomiškas (dar labiau, kai pakeisite kasetę). Galiausiai buteliukas buvo sukonstruotas tvirtas, kad veiktų atšiauriomis sąlygomis ir atlaikytų 3 m kritimą (pilnas vandens) ant betono.


Prekės specifikacija

850015512216
1058444
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta