Šildomos striukės W-TEC: Women’s Heated Jacket W-TEC HEATborg Lady
Šildomos striukės W-TEC: Women’s Heated Jacket W-TEC HEATborg Lady

Women’s Heated Jacket W-TEC HEATborg Lady

1321247
69,99 €
Mėnesio įmoka nuo 6.49€
Dydis
Spalva
  • Juoda

Prekės likučiai:
Prekė tiekėjo sandėlyje (1 vnt.)
Pristatymo būdai ir terminai:
Pristatymas 3-6 d.d. DPD (2,90 €)
NEMOKAMAI atsiimkite pirmadienį, rugpjūčio 5 d., parduotuvėje, Ateities pl. 23 b, Kaunas (0,00 €)

Prekės aprašymas

"Moteriška šildoma striukė W-TEC HEATborg Lady" turi pažangią šildymo sistemą ir vidinį termoizoliacinį sluoksnį, todėl ji išlaikys šilumą net ir šalčiausiu oru. Ties pilvo, nugaros apatine dalimi, krūtinės ląstos ir kaklo sritimis yra anglies pluoštai, kurie užtikrina šildymą. Pluoštai ne tik tolygiai paskirsto šilumą, bet ir skleidžia infraraudonuosius spindulius, kurie gerina kraujotaką.

Šildymo sistemą maitina bet kuris maitinimo bankas su A tipo USB jungtimi (parduodamas atskirai), kurį galima laikyti šoninėje kišenėje (įskaitant integruotą kabelį su dangteliu). Prijungus kabelį prie maitinimo banko, tereikia ilgai paspausti ant krūtinės esantį mygtuką , kad prasidėtų šildymo procesas. Galima pasirinkti 3 skirtingus šildymo režimus, todėl galėsite reguliuoti šildymo intensyvumą pagal savo pomėgius / esamas oro sąlygas.

Sukurta iki paskutinės detalės, moteriška šildoma striukė W-TEC HEATborg Lady yra tiek pat funkcionali, kiek ir tampa! Ji pasižymi unikalia erdvia konstrukcija, vandeniui atspariu pagrindiniu užtrauktuku, didelėmis kišenėmis ir nuimamu, reguliuojamu gobtuvu.


Prekės specifikacija

Medžiaga
Poliesteris
Use
Women
Heating unit
Carbon fibres
Įkrovimas
Power bank (not included)
Baterijos veikimo laikas
7 h
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta