Laikysenos korektoriai inSPORTline: Neoprenins diržas inSPORTline Waistpire

Neoprenins diržas inSPORTline Waistpire

748501
13,99 €
Pristatysime iki: 2024-05-04
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Nepreninis diržas inSPORTline Waistpire yra patogus, elastingas aksesuaras, padedantis sudeginti pilvo riebalus. Jį galima naudoti bet kokios veiklos metu. Diržas su "Velcro" užsegimu apjuosia juosmenį ir niekas nepastebės, kad jį dėvite. Vidinė medžiaga yra nelaidi orui, dėl to pradėsite prakaituoti praėjus porai minučių po diržo užsidėjimo. Be to, "Waistpire" turi praktinę kišenę, į kurią galite įsidėti telefoną ar bet kokį kitą smulkų daiktą, kurį reikia visada turėti po ranka.

Šį neopreninį diržą taip pat galima naudoti apatinės nugaros dalies / inkstų srities šilumai palaikyti. Diržas tinka naudoti tiek patalpose, tiek lauke, jis idealiai tinka žiemos sportui, taip pat važinėjimui motociklu. Iš aukštos kokybės neopreno pagamintas neopreninis diržas inSPORTline Waistup yra itin patogus ir nesitrina.


Prekės specifikacija

Material
Neoprenas
Terilenas
Fastening
Velcro
Ventilation
Nėra
Braces
Nėra
Electric heating
Nėra
Placement
Belly
Lower back
Germanium components
Nėra
8596084138194
748501
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta