Vandens filtravimas Grayl: Vandens valymo butelis Grayl UltraPress

Vandens valymo butelis Grayl UltraPress

748553
99,99 €
Monthly payment from 6.96€
Pristatysime iki: 2024-05-16
Spalva

Prekės aprašymas

Vandens valymo buteliukas "Grayl UltraPress" su itin veiksminga valymo sistema užtikrina visuotinę apsaugą nuo per vandenį plintančių patogenų (virusų, bakterijų, pirmuonių cistų), pesticidų, cheminių medžiagų, sunkiųjų metalų ir mikroplastiko - jis išvalo ir filtruoja užterštą vandenį tik per 30 sekundžių. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pripildyti buteliuką vandens (iš bet kokio šaltinio) ir jį išspausti - saugus, švarus geriamasis vanduo bus paruoštas per kelias sekundes. Vandeniui valyti ir filtruoti naudojant aktyvuotąją anglį ir jonų mainus, keičiama valiklio kasetė pritaikyta 300 ciklų, t. y. tiek, kiek išgeriama 150 litrų vandens.

Kaip matyti iš pavadinimo,vandens valymo butelis "Grayl Ultralight Compact" yra itin lengvas - jis sveria tik 354 gramus, o tai daug mažiau nei įprastas 1 l vienkartinis butelis. Iš jo vienu paspaudimu galima pagaminti 500 ml saugaus, švaraus geriamojo vandens, todėl galėsite numalšinti troškulį bet kurioje pasaulio vietoje. Be to, butelis sukonstruotas tvirtas, kad veiktų atšiauriomis sąlygomis ir atlaikytų 3 m kritimą (pilnas vandens) ant betono. Galiausiai, bet ne mažiau svarbu, kadVandens valymo buteliukas "Grayl UltraPress" turi FlipCarry™ rankeną, kuri pasisuka 90° kampu, kad būtų galima lengvai atskirti (vidinį presą nuo išorinio pakartotinio užpildymo) ir lengvai nešiotis; be to, ji suteikia didelį spaudimo paviršių, kai yra plokščia.


Prekės specifikacija

850015512476
748553
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta