Moteriški motociklininko džinsai W-TEC: Moteriški moto džinsai W-TEC Lustipa

Moteriški moto džinsai W-TEC Lustipa

261815
98,99 €
Monthly payment from 6.9€
Pristatysime iki: 2024-05-27
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

"Moteriškos moto džinsinės kelnės W-TEC Lustipa" yra patogios ir patogios džinsinės motociklininko kelnės. Dėl anatominio kirpimo ir elastinio "Lycra" pluošto kelnės ne tik priglunda, bet ir išryškina moters kūną. Dėl "Dupont Kevlar" sutvirtinimo kelnės yra saugios. Dupont Kevlar yra tvirta medžiaga, dėl kurios audinys yra atsparus smūgiams ir dilimui. Kelnių vidus išklotas minkšta medvilne, todėl jos dar patogesnės. Be to, kelnės turi nuimamas klubų apsaugas (ir kišenes kelių apsaugoms, kurios įdedamos iš išorės), todėl yra dar saugesnės. Be apsaugų šias kelnes galima naudoti kaip įprastus džinsus. Kelnės taip pat turi šviesą atspindinčias juosteles, kurios yra apatinėje pusėje. Kad taptumėte geriau matomi esant prastam apšvietimui, tereikia užsisegti kojas.

Daugybę kišenių galite naudoti asmeniniams daiktams laikyti. Taip pat galite įvertinti stilingas sagas, užsegamas sagas, metalinį užtrauktuką ir dvigubą susiuvimą. Moteriški moto džinsai "W-TEC Lustipa" yra saugumo, patogumo ir stiliaus derinys. Dėl viso to jie tinka ne tik pavasarį ir rudenį, bet ir karštomis vasaros dienomis. Praktiškas kirpimas pateikiamas per aukštesnį liemenį. Patrauklią spalvą suteikia specialus būgninis plovimas.

Jak správně pečovat apie moto drabužius, juos dėvite mūsų rádci.

Prekės specifikacija

Material
Aramid
Denim
Likra
Reflective features
Taip
Ventilation
Nėra
Protectors
Taip
Removable protectors
Taip
Jacket zipper connection
Nėra
8596084066503
261815

Peržiūrėta

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta