Moteriškos tamprės Bas Black: Moteriškos sportinės tamprės BAS BLACK Escape

Moteriškos sportinės tamprės BAS BLACK Escape

1290161
27,99 €
Pristatysime iki: 2024-05-25
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Elegantiškos Varžybinės moteriškos sportinės kelnės BAS BLACK Escape yra funkcionalios, elastinės kelnės, su kuriomis bus kuo patogiau sportuoti, bėgioti ir (arba) treniruotis. Pagrindinis šių leginsų bruožas - šviesios spalvos siūlės, einančios palei sėdmenis. Todėl šios kelnės puikiai priglunda prie šlaunų, išryškindamos jūsų raumenis. Šiek tiek platesnė juosmens juosta ir elastingas audinys leidžia puikiai prigludti, todėl leginsai išliks savo vietoje net ir per sudėtingiausią treniruotę. Be to, kelnės tokios lengvos, kad jų net nepajusite ant kojų. Dėl specialiai modifikuoto mikropluošto audinys labai gerai praleidžia orą ir drėgmę. Gamybos technologiją išbandė ir sertifikavo tarptautinis Oeko-Tex institutas.

Šios sportinės moteriškos tamprės BAS BLACK Escape tinkamos visų rūšių fitneso treniruotėms ir treniruotėms. Jos puikiai tinka bėgioti, bet taip pat gali būti naudojamos jogai ir (arba) pilatesui. Dėl elegantiško kirpimo ir laikui nepavaldaus dizaino jos puikiai tinka kiekvienai moteriai, kuri treniruočių metu nori atrodyti stilingai.

Prekės specifikacija

Dydis
S
Gender
Moterims
5902529083746
1290161

Peržiūrėta

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta