Vyriški žieminiai motociklų drabužiai W-TEC: Moto pirštinės W-TEC Eicman

Moto pirštinės W-TEC Eicman

263081
48,99 €
Monthly payment from 8.33€
Pristatysime iki: 2024-06-07
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Iš minkštos odos ir funkcinio softshello derinio pagamintos Motociklininko pirštinės W-TEC "Eicman" buvo sukurtos taip, kad užtikrintų maksimalų komfortą ir saugumą keliaujant motociklu šaltu oru. Papildomą saugumą užtikrina kieta poliuretaninė pirštų girnelės apsauga ir mažesnių pirštų bei apatinės delno dalies putplasčio apsaugos.

Minkštas ir patogus šiluminis vidinis įdėklas užtikrina komfortą dėvint. Motociklininko pirštinės "W-TEC Eicman" unikalios konstrukcijos dėka puikiai priglunda, todėl jos geriau priglunda nei dauguma rinkoje esančių panašių pirštinių. Pirštinių dydžiui reguliuoti galite naudoti du ant riešo esančius užveržimo dirželius. Taip pat galite įvertinti dvigubą susiuvimą ir dvisluoksnę medžiagą ant įtemptų dalių, todėl pirštinės yra ne tik saugesnės, bet ir atsparios nusidėvėjimui bei plyšimui. Neslystantis delnas yra būtinas.

Šios pirštinės leidžia maksimaliai kontroliuoti motociklą. Elegantiškos Motociklininko pirštinės "W-TEC Eicman" yra puikios pirštinės, kurios pravers, kai nuspręsite važinėti motociklu šaltu oru. Galiausiai jos yra tokios lengvos, kad net nepajusite jų ant rankų


.

Prekės specifikacija

Material
Amara
Poliesteris
Sintetinė oda
Tikra oda
Length
Long
Anti-slip palms
yes
Reflective features
Nėra
Knucle protectors
yes
Velcro wrist strap
yes
Thermal insulation
yes
Heating
no
Touch screen compatible
yes
8596084072306
263081
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta