Bokso maišai SportKO: Bokso kriaušė / maišas SportKO GP6 100/50 50kg

Bokso kriaušė / maišas SportKO GP6 100/50 50kg

264113
174,00 €
Monthly payment from 10.07€
Pristatymas: 1 - 2 darbo dienos
Prekę galite rasti parduotuvėje Kaune: Ateities pl. 23 b (3 vnt.)
Spalva

Prekės aprašymas

 Mušimo maišas SportKO GP6 yra specialios formos mušamasis maišas, tinkantis net reikliausiems vartotojams. Unikali lietaus lašo forma užtikrina žemą svorio centrą, todėl maišas tinka visų rūšių smūgiams, įskaitant kablius, praktikuoti. Be to, kadangi maišas tinka ir smūgiams treniruoti, jis puikiai tinka MMA kovotojams ir kitų pilno kontakto kovinių sporto šakų mėgėjams. Dangtis pagamintas iš didelio tankio PVC (900 g/m2), todėl bokso maišas yra itin patvarus (gali sugerti stipriausius smūgius). Maišas sveria 50 kg ir yra užpildytas putplasčiu ir gumos trupiniais, dėl to puikiai sugeria smūgius ir ilgai išlaiko formą. 

 Punktavimo krepšys SportKO GP6 turi plieninį žiedą, kuriame laikomos grandinės (įeina į komplektą). Naudodamiesi apačioje esančiu žiedu, maišą taip pat galite pritvirtinti prie grindų, todėl jis bus dar stabilesnis. Jei ieškote bokso maišo, kuriame galėtumėte treniruotis visų rūšių smūgius ir smūgius kojomis, bokso maišas SportKO GP6 yra puikus pasirinkimas. Šis bokso maišas tinka naudoti namuose ir sporto salėje.

 

Prekės specifikacija

Material
PVC
Prekės svoris be įpakavimo, kg:
50 kg
Diameter
50 cm
Filling
Pjuvenos
Putplastis
Smulkinta guma
Length
100 cm
Adjustable weight
Nėra
Type
Bokso maišas
Color
Pasirinktinai
8596084097347
264113
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta