Vyriškos odinės motociklų striukės W-TEC: Odinis moto švarkas W-TEC Losial

Odinis moto švarkas W-TEC Losial

264193
247,00 €
Monthly payment from 14.11€
Pristatysime iki: 2024-06-07
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Produkto personalizavimas

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

Iš minkštos šukuotos "Buffalo" odos pagaminta Motociklininko odinė striukė "W-TEC Losial" turi stilingus lopus ir senovinę išvaizdą, todėl puikiai tinka "Café Racer" motociklams, "Harleys", "chopperiams" ir "cruiseriams", taip pat kelių motociklams. Didelis įspaustas logotipas nugaroje papildo akį traukiantį striukės dizainą.

Be visų apsaugų, kurios užtikrins jūsų saugumą, striukėje taip pat yra daug išorinių ir vidinių kišenių dokumentams ir vertingiems daiktams. Taip pat galite įvertinti tai, kad užtrauktukai, naudojami rankovių pločiui išplėsti, taip pat gali būti naudojami ir uždaromoms ventiliacijos angoms reguliuoti. Kvėpuojantis tinklinis pamušalas leidžia šviežiam orui per rankoves patekti į striukės vidų. Šaltuoju metų laiku pravers nuimamas termo pamušalas.

Jei norite stilingai atrodyti ant motociklo, patikima ir praktiška kailinė odinė motociklininko striukė W-TEC Losial su vintažiniu dizainu yra tinkamas pasirinkimas.


Prekės specifikacija

Material
Buivolų oda
Reflective features
Nėra
Ventilation
Nėra
Detachable layer
yes
Protectors
yes
Trouser zipper connection
yes
Removable protectors
yes
8596084092243
264193
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta