Vyriški bėgimo bateliai Inov-8: Vyriški bėgimo batai Inov-8 Parkclaw 275 GTX (S)

Vyriški bėgimo batai Inov-8 Parkclaw 275 GTX (S)

265039
196,00 €
Monthly payment from 11.32€
Pristatysime iki: 2024-05-16
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

"Inov-8 Parkclaw 275 GTX (S)" vyriški bėgimo bateliai "Inov-8 Parkclaw 275 GTX" (S) išlaikys jūsų pėdas sausas ir patogias net ir esant nepalankiausioms bėgimo sąlygoms. Su visiškai nauja GORE® Invisible Fit sistema galite mėgautis visais apsauginės avalynės technologijos privalumais, o jūsų bėgimo bateliai tinka ir jaučiasi kaip įprasti bėgimo bateliai. GORE-TEX® membrana sukonstruota taip, kad nepastebimai priglunda tiesiai prie bato viršaus, todėl sukuriama apsauginė avalynė, užtikrinanti sausumą ir patogumą atšiauriausiomis bėgimo sąlygomis. Powerflow+ vidpadžio technologija užtikrina geresnį smūgių slopinimą ir energijos grąžinimą nei standartiniai vidpadžiai. Kadangi turi agresyvų padą, užtikrinantį didesnį sukibimą, batelis puikiai veikia tiek keliuose, tiek takuose. Vyriški bėgimo bateliai "Inov-8 Parkclaw 275 GTX" (S) yra pagaminti iš besiūlių ir kvėpuojančių medžiagų, kurios geriau susidoroja su takų nuolaužomis ir aplinka.

/><br /> <img style=

Jums nebereikės šokinėti per purvynus

Būkite apsaugoti su "GORE® Invisible Fit" technologija, GORE-TEX membrana priklijuota tiesiai prie batviršio. Taip panaikinamos viršutinės dalies raukšlės ir klostės, todėl gerokai sumažėja spaudimo taškų ir pūslių, padidėja judėjimo laisvė ir lankstumas. Be patobulintos konstrukcijos, "GORE® Invisible Fit" technologija reiškia, kad šie bateliai džiūsta iki 50 proc. greičiau, todėl bėgikai gali jaustis užtikrintai ir patogiai bet kokiu oru.



Itin sklandus ir amortizuojantis važiavimas

Bėgiokite be vargo bet kokiomis kelio sąlygomis su nauja Powerflow+ vidpadžio technologija. Powerflow+ užtikrina 10 % geresnį smūgių slopinimą ir 25 % geresnį energijos grąžinimą nei standartiniai vidpadžiai.


Įvairiapusė rankena

Lyginant su batais, skirtais bėgti keliais, šiek tiek agresyvesnis, trail stiliaus dyglių raštas, tačiau platus dyglių paviršiaus plotas užtikrina, kad bėgant keliais būtų jaučiamas glaudumas.



Tikimas bet kokioje situacijoje

Išorinė kulno atrama apjuosia batų galinę dalį ir suteikia atramą kulnui. Ši papildoma atrama padeda išlaikyti pėdos stabilumą ir padeda pavargusiam bėgikui išlaikyti geresnę eiseną.



Didesnis patvarumas

Turi daugiau apsaugines, patvaresnes viršutines medžiagas, geriau pritaikytas susidoroti su tako šiukšlėmis ir aplinka.




Pagrindinės savybės:

  • GORE-TEX membrana priklijuota tiesiai prie batviršio
  • Dvigubas vidpadis (POWERFLOW+), užtikrinantis puikų sukibimą
  • Agresyvus išorinis padas geresnėms eksploatacinėms savybėms tiek keliuose, tiek takuose
  • DBF polimerinis sutvirtinimas apgaubia pėdą, užtikrindamas puikų stabilumą
  • Dvigubas viršutinis sluoksnis, geriau pritaikytas susidoroti su takų nuolaužomis ir aplinka
  • Išorinė kulno atrama padeda pritvirtinti pėdą vietoje
  • Traukiniai palei padą
  • Tinkamas kasdieniam naudojimui parkuose ir miškuose


Šiuo metu visame pasaulyje žinomas prekės ženklas Inov-8 buvo įkurtas 2003 m. Šiaurės Anglijoje. Per kelis mėnesius vienintelė jos batų pora išgarsėjo tarp profesionalių bėgikų ir net pelnė "Geriausių metų bėgimo batų" apdovanojimą. Nuo to laiko "Inov-8" komanda pasiūlė keletą revoliucinių technologijų, kurios negrįžtamai pakeitė požiūrį į bėgimo batelius. Jų bateliai yra lengvi, elastingi, puikiai amortizuoja smūgius, atlaiko bet kokias oro sąlygas ir specializuojasi įvairiausių paviršių.

Batelių plotis / batviršio forma - dydžių lentelė:

(P) PRECISION(M) MEDIUM(S) STANDARD
(1) siauras batų medis precizinis, siauriausias pjūvis (2) siauras batų medis preciziškas, platesnis pjūvis (3) vidutinio pločio batų medis vidutinis, vidutinio pločio pjūvis (4) platus batų medis standartinis, vidutinio pločio pjūvis (5) platus batų medis standartinis, plataus kirpimo

Prekės specifikacija

Inov-8
5054167592071
265039
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta