Vyriški motociklininko džinsai W-TEC: Vyriški moto džinsai W-TEC Oliver

Vyriški moto džinsai W-TEC Oliver

450897
135,00 €
Monthly payment from 9.36€
Pristatysime iki: 2024-05-15
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

 Vyriški motociklininko džinsai W-TEC Oliver atrodo kaip įprasti džinsai, ir tai yra gerai. Juose yra nuimamos klubų ir kelių apsaugos. Be apsaugų kelnes galima naudoti kaip įprastus džinsus (ir niekas nepastebės, kad tai iš tikrųjų motociklininko kelnės). Užsimovę šias stilingas kelnes, puikiai atrodysite ant motociklo. 

Siekiant užtikrinti papildomą saugumą, didelės apkrovos vietose džinsas sutvirtintas aramido pluoštu, kuris yra itin tvirtas ir daro audinį atsparų smūgiams bei dilimui. Be to, kelnės turi šviesą atspindinčias juosteles, kurias rasite apatinėje reverso pusėje. Viskas, ką jums reikia padaryti, kad taptumėte geriau matomi prasto apšvietimo sąlygomis, - tai užsisegti kojas. Dėl viduje esančio minkšto tinklelio kelnės tampa labiau pralaidžios orui ir suteikia papildomo komforto. Dėl briaunotų elastinių panelių ant apatinės nugaros dalies ir kelių galite laisvai judėti. 

Daugelyje kišenių galima laikyti visus smulkius daiktus. Sagos, užtrauktukai ir metalinis užtrauktukas papildo kitaip minimalistinį kelnių dizainą. Aukštas komforto ir saugumo lygis yra tai, kuo vyriškos motociklininko kelnės W-TEC Oliver tikrai ypatingos. Jos puikiai tinka ne tik pavasariui ir rudeniui, bet ir karštoms vasaros dienoms. 

 

 

Prekės specifikacija

Material
Aramid
Medvilnė
Poliesteris
nylon
Reflective features
Taip
Ventilation
Nėra
Protectors
Taip
Removable protectors
Taip
Jacket zipper connection
Nėra
8596084111326
450897
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta