Dantų apsaugos-kapos SISU: Dantų apsauga suaugusiems SISU 2.4 Max

Dantų apsauga suaugusiems SISU 2.4 Max

267121
29,00 €
Pristatymas: 1 - 2 darbo dienos
Prekę galite rasti parduotuvėje Kaune: Ateities pl. 23 b (1 vnt.)
Spalva

Prekės aprašymas

 Galingiausia kada nors sukurta SISU burnos apsaugos priemonė - SISU Max - yra tik 2,4 mm storio, todėl yra 30 % plonesnė už įprastą burnos apsaugos priemonę. Max apsauga pagaminta iš aukštųjų technologijų termoplastinės medžiagos, kuri yra 50 % tvirtesnė ir 8 kartus atsparesnė tempimui nei įprastos burnos apsaugos priemonės. 

Taigi, jei dažnai visu greičiu susidursite su milžiniškais varžovais arba jei priešininkas gaus vieną laimingą smūgį prieš jums jį nokautuojant, SISU Max yra jums skirta burnos apsauga. Jis pritaikytas pagal individualų užsakymą, todėl galėsite kalbėti, kvėpuoti ir gerti geriau nei bet kada anksčiau. "SISU 2.4 Max" burnos apsauga taip pat puikiai tinka tiems, kurie nešioja breketus. 

Nesulyginamos kokybės ir funkcionalumo, Mouthguard SISU Max buvo sukurtas galvojant apie sportininkus, o jo unikalios naujos funkcijos yra itin orientuotos į papildomą apsaugą ir komfortą.

 

Prekės specifikacija

Material
Termoplastikas
Thickness
2.4 mm
Type
Dantų apsaugos
Color
Pasirinktinai
Age group
11+
851768005642
267121
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta