Viso veido šalmai Cassida: Moto šalmas Cassida Integral 3.0 Turbohead

Moto šalmas Cassida Integral 3.0 Turbohead

1336953
128,00 €
Monthly payment from 8.87€
Pristatysime iki: 2024-05-16
Color
Dydis

Prekės aprašymas

Legendinio Čekijos gamintojo pagamintas ir kelių motociklams tinkamas motociklininko šalmas "Cassida Integral 3.0 Turbohead" yra patrauklios išvaizdos, šviežio dizaino, visą veidą dengiantis šalmas. ECE 22-05 saugos standartą atitinkantis kietas polikarbonato karkasas užtikrina aukštą saugumo lygį.

Šalmas turi nuimamus nosies ir smakro deflektorius bei praktišką skydelį nuo saulės, kuris pravers važiuojant tiesioginiuose saulės spinduliuose. Be to, jis tiekiamas su keičiamaisiais skydeliais, įskaitant tamsintą. Taip pat galite įvertinti tai, kad šalmas turi smeigtukus, kuriais galima sumontuoti nuo rūko apsaugantį "Pinlock" įdėklą. Dėl sunkiai pastebimo dizaino, aukštos kokybės pagaminimo ir aukštų saugos standartų Motociklininko šalmas "Cassida Integral 3.0 Turbohead" yra populiarus ir paklausus motociklo aksesuaras.


Prekės specifikacija

Prekės svoris be įpakavimo, kg:
1550 g
Sun visor
Taip
Detachable lining
Taip
Shell material
Polikarbonatas
Air vents
Taip
Homologation
Taip
8596303050467
1336953
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta