Vyriškos odinės motociklų striukės W-TEC: Vyriška odinė motociklo striukė W-TEC Retro

Vyriška odinė motociklo striukė W-TEC Retro

641028
304,00 €
Monthly payment from 13.99€
Pristatymas: 1 - 2 darbo dienos
Prekę galite rasti parduotuvėje Kaune: Ateities pl. 23 b (1 vnt.)
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Produkto personalizavimas

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

Seni geri laikai. Benzino kvapas. Riaumojančio variklio garsas. Elegantiški, bet jaudinantys ir užburiantys posūkiai. Poliruotas chromas, atspindintis saulės spindulius. Visiška laisvė. Ar galite tai pajusti?

?

Su vyriška odine motociklininko striuke W-TEC Retro jausitės puikiai ant motociklo. Tekstūruota oda, vintažinis dizainas, šaunūs lopai, tvirti užtrauktukai ir matinės sagos - tai nesenstanti striukė, kuri niekada neišeis iš mados.

Taigi sėskite už vairo ir mėgaukitės važiavimu! Sertifikuotos vidinės apsauginės detalės, esančios didelės apkrovos vietose (nugaroje, pečiuose ir alkūnėse), užtikrins jūsų saugumą važiuojant. Be to, jos beveik nematomos, todėl striukė atrodo kaip įprasta.

Perforuotos odinės juostelės ant šerdies ir rankovių atitinkamai leidžia orui patekti į striukę, o kvėpuojantis vidinis tinklinis pamušalas leidžia jam cirkuliuoti, o tai pravers karštomis vasaros dienomis. Nuimamas languotas termo pamušalas pravers šaltuoju metų laiku.

Ergonomiškas kirpimas užtikrina patogumą bet kurioje važiavimo padėtyje. Dėl reguliuojamų juosmens dirželių ir užtrauktukų rankovių galuose galima reguliuoti striukės dydį, todėl ji puikiai tiks. Dėl elastinių panelių ant pažastų visada galėsite laisvai judėti.

Praktiškos išorinės ir vidinės kišenės puikiai tinka asmens dokumentams ir (arba) vertingiems daiktams laikyti.

Minėtas apsaugas galima nuimti, todėl Vyriška odinė motociklininko striukė W-TEC Retro puikiai tinka kasdieniam naudojimui.


Jak taisyklingai pečiuoti o moto drabužius se apsivilksite mūsų rádci.

Kaip matuoti: Tai išoriniai drabužio matmenys, kai jis yra šiek tiek ištemptas. Tai nėra kūno matmenys. Optimalu, jei matmenis palyginsite su jums gerai tinkančiais drabužiais. Drabužių su vidiniais sluoksniais atveju atsižvelkite į jų buvimą.

 /></p>
</div>
                                                            
                                                    </div>
                    
                </div>
            </section>
        
        <section id=

Prekės specifikacija

Material
Galvijų oda
Reflective features
Nėra
Ventilation
Taip
Detachable layer
Taip
Protectors
Taip
Trouser zipper connection
no
Removable protectors
Taip
8596084121516
641028
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta