Vyriškos odinės motociklų striukės W-TEC: Vyriška odinė striukė W-TEC Hellsto

Vyriška odinė striukė W-TEC Hellsto

641206
283,00 €
Monthly payment from 13.01€
Pristatysime iki: 2024-05-16
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Produkto personalizavimas

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

Vyriška odinė striukė W-TEC Hellsto - tai stiliaus, patogumo ir saugumo derinys. CE gumos pečių ir alkūnių apsaugos užtikrins jūsų saugumą važiuojant. Tačiau visas apsaugas galima nuimti, todėl Vyriška odinė striukė "W-TEC Hellsto" puikiai tinka kasdieniam naudojimui.

Ergonomiškas kirpimas užtikrina komfortą bet kurioje važiavimo padėtyje. Dėl reguliuojamų juosmens diržų ir užtrauktukų rankovių galuose galima reguliuoti striukės dydį, todėl ji puikiai tinka. Iš minkštos ir elastingos avikailio odos pagaminta vyriška odinė striukė "W-TEC Hellsto" turi minkštą poliesterio pamušalą, kuris užtikrina aukštą komforto lygį. Nuimamas termo pamušalas pravers šaltuoju metų laiku. Taip pat galite įvertinti 4 išorines ir 2 vidines kišenes (tiek ant striukės, tiek ant šiluminio pamušalo), puikiai tinkančias tapatybės dokumentams ir (arba) vertingiems daiktams laikyti. Tvirti užtrauktukai yra vyšnaitė ant torto.

"Vyriška odinė striukė W-TEC Hellsto yra stilinga striukė, kuri grąžins jus į senus gerus laikus naudojant šiuolaikines technologijas.


Prekės specifikacija

Material
Sheep Hide
Reflective features
Nėra
Ventilation
Nėra
Detachable layer
Taip
Protectors
Taip
Trouser zipper connection
no
Removable protectors
Taip
8596084128164
641206
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta