Push-Up antblauzdžiai Nebbia: Moteriškos tamprės Nebbia Dreamy Edition Bubble Butt 537

Moteriškos tamprės Nebbia Dreamy Edition Bubble Butt 537

434435
73,00 €
Monthly payment from 6.77€
Pristatymas: 1 - 2 darbo dienos
Prekę galite rasti parduotuvėje Kaune: Ateities pl. 23 b (1 vnt.)
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Dėl išgaunamo užpakaliuko efekto "Nebbia Dreamy Edition Bubble Butt 537" moteriškos tamprės "Nebbia Dreamy Edition Bubble Butt 537" taps jūsų mėgstamiausiu drabužiu. Jie itin patogūs, stilingi ir neįtikėtinai seksualūs. Medžiaga, iš kurios pagamintos leginsai, yra minkšta, reguliuojama, todėl patogi. Šlaunų ir sėdmenų srityje esančios siūlės bei neįprastas kišenių dizainas padės jums pabrėžti šlaunis ir sėdmenis.

Sukurtos iki paskutinės detalės, didžiausios moteriškos tamprės "Nebbia Dreamy Edition Bubble Butt 537" pasižymi dvigubomis diržo kilpomis ir dirbtinių džinsų metaliniu užsegimu. Taip pat galite įvertinti ikoninį NEBBIA 1997 lopą nugaroje ir mažą metalinį NEBBIA logotipą ant galinės kišenės. Būkite drąsūs ir apsivilkite šį akį traukiantį drabužį, kuris padės išryškinti jūsų apvalumus.


Prekės specifikacija

Gender
Moterims
8583130025591
434435
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta