Batų apkaustai ir sniegbačiai  Ferrino: Sniegbačiai Ferrino Baldas Lys Castor Special

Sniegbačiai Ferrino Baldas Lys Castor Special

690672
164,00 €
Monthly payment from 9.51€
Pristatysime iki: 2024-05-05
Color

Prekės aprašymas

"FERRINO Baldas Lys Castor Special" "FERRINO Baldas Lys Castor Special" idealiai tinka sudėtingoms ekspedicijoms ir patyrusiems alpinistams, kurie gali visapusiškai išnaudoti jų unikalią formą. Neįprasta rėmo forma užtikrina stabilumą kopiant į statų kalną; o leidžiantis žemyn, snieglentės slysta sniegu, dėl to žingsniai tampa ilgesni ir greitesni. Rėmas taip pat turi išlenktus šonus platesnėje ir apatinėje snieglentės dalyse, užtikrinančius saugų žingsnį. Nuožulni viršutinė dalis neleidžia sniegui įstrigti snieglentėje.

Sniegmačio viršūnėje esantis plastikinis peilis ir 6 kiti smaigaliai užtikrina išskirtinį stabilumą. Snieglentės "FERRINO Baldas Lys Castor Special" turi patentuotą "Castor" surišimą, kurį itin paprasta naudoti - tereikia surišimą sureguliuoti pagal savo šou dydį, įkišti bato galą į priekyje esantį "krepšelį" ir atitinkamai užveržti dirželius ties galu ir kulkšnimi. Čiurnos dirželis yra paminkštintas, todėl snieglentės yra patogesnės ir apsaugo batus nuo įbrėžimų. TD sistema padeda tvirtinti batą vietoje - yra plieninis užraktas, kuris užfiksuoja galinę surišimo dalį. Staigiai kylant į kalną galite naudoti užraktą, kuris veikia kaip integruota kulno atrama, kad kopti būtų patogiau ir apsaugotumėte blauzdą bei Achilo kulną.


Prekės specifikacija

8014044979484
690672
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta