Vyriškos vasarinės motociklininko pirštinės W-TEC: Odinės motociklininko pirštinės vasarai Gloves W-TEC Boldsum

Odinės motociklininko pirštinės vasarai Gloves W-TEC Boldsum

1291507
44,99 €
Monthly payment from 7.65€
Pristatysime iki: 2024-05-15
Dydis
Spalva

Prekės aprašymas

Vasaros odinės motociklininko pirštinės W-TEC Boldsum yra elegantiškos motociklininko pirštinės, tinkančios čioperiams, kruizeriams ir kitiems motociklams, kurios sugrąžins jus į senus gerus laikus. Paslėpta tvirta pirštų girnelės apsauga užtikrins jūsų saugumą važiuojant. Pridėkite įdomiai atrodančią odos tekstūrą ir neįprastą dizainą ir gausite šias išskirtines vintažinio stiliaus pirštines.

Dėka perforuoto pirštinių paviršiaus jūsų rankos bus gerai vėdinamos, o tai pravers karštomis vasaros dienomis. Dviguba oda ir dygsniai didelio krūvio vietose pirštines padaro ne tik saugesnes, bet ir patvaresnes. Velcro užsegimas leidžia puikiai prisitaikyti.

Dėl minkšto pamušalo Vasaros odinės motociklininko pirštinės "W-TEC Boldsum" yra patogios (net ir ilgų kelionių metu). Išmaniųjų telefonų savininkai neabejotinai įvertins su jutikliniu ekranu suderinamą rodomąjį pirštą ir nykštį, todėl jutiklinio ekrano įrenginius galima valdyti nenusiimant pirštinių.


Kaip tinkamai prižiūrėti motociklininko aprangą, sužinosite mūsų vadove.

Kaip matuoti: Tai išoriniai drabužių matmenys, kai jie yra šiek tiek ištempti. Tai nėra kūno matmenys. Optimalu, jei matmenis palyginsite su jums gerai tinkančiais drabužiais.

 /></p>
</div>
                                                            
                                                    </div>
                    
                </div>
            </section>
        
        <section id=

Prekės specifikacija

Material
Galvijų oda
Use
MEN
Length
Short
Anti-slip palms
Nėra
Reflective features
Nėra
Knucle protectors
Taip
Velcro wrist strap
Taip
Thermal insulation
Nėra
Heating
no
Touch screen compatible
Taip
8596084146670
1291507
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta