Liemenėlės Nebbia: High Support Sports Bra Nebbia Ocean Selected 552

High Support Sports Bra Nebbia Ocean Selected 552

1291851
42,99 €
Monthly payment from 7.31€
Pristatysime iki: 2024-05-25
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Atskiras palaikymas. Du žodžiai, kurie puikiai apibendrina populiariausią Didelio palaikymo sportinę liemenėlę "Nebbia Ocean Selected 552". Ši liemenėlė, priklausanti OCEAN SELECTED linijai ir pagaminta iš ekologiško audinio, suteikia atramą reikiamose vietose ir reikiamu metu, be to, išryškina jūsų kūno linijas.

Priekyje dvigubai susiūta liemenėlė yra nepermatoma ir išlaiko formą, o plačios petnešėlės netrūkinėja ir yra pagamintos iš elastingos NEBBIA gumytės su silikoninėmis detalėmis vidinėje pusėje, todėl liemenėlė išliks savo vietoje net per sudėtingiausias treniruotes. Nes nusipelnėte to, kas geriausia, kad galėtumėte visiškai susitelkti į savo tikslo siekimą!

Sportinė liemenėlė Didelės paramos sportinė liemenėlė "Nebbia Ocean Selected 552" yra pagaminta iš itin funkcionalaus ekologiško audinio, pagaminto iš visiškai atsinaujinančių išteklių. Dėl "4D-stretch" elastingumo medžiaga prisitaiko prie jūsų kūno, suteikdama maksimalią judesių laisvę. Inovatyvi pluošto technologija orientuota į našumą - audinys sukelia prakaitą, greitai džiūsta, yra nepermatomas, atsparus trinčiai, nepūva ir nesiglamžo, o jo spalva neblunka.


Prekės specifikacija

Material
Elastanas
Poliesteris
Use
Women
Straps
Wide
Reinforcement
Taip
8583130033312
1291851

Peržiūrėta

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta