Marškinėliai trumpomis rankovėmis Brubeck: Women’s Short-Sleeved Activewear T-Shirt Bruback Dry

Women’s Short-Sleeved Activewear T-Shirt Bruback Dry

983707
35,99 €
Pristatysime iki: 2024-05-25
Dydis
Spalva

Prekės aprašymas

"Moteriški marškinėliai trumpomis rankovėmis "Bruback Dry" yra "Bruback" lengvų fitneso drabužių asortimento dalis, tai puiki dinamiška sportinė mada su besiūle technologija, kuri užtikrina maksimalią judėjimo laisvę ir komfortą naudojimo metu. Marškinėliai pasižymi 2 sluoksnių sistema: poliamido ir poliesterio mišinys greitai išsiurbia drėgmę į išorę, todėl suteikia malonų sausumo, gaivumo pojūtį ir idealų mikroklimatą, nes apsaugo nuo šalčio ir šilumos praradimo. Optimaliai derindama formą ir funkciją, "Bruback" patalynė įtikina savo puikia išvaizda ir maksimaliu funkcionalumu, todėl ji tinka bet kokioms išorinėms veikloms bet kokiu oru.

Visavertė 3D mezgimo technologija, pagaminta šiuolaikinėmis mašinomis, užtikrina elastingumą ir idealų prisitaikymą prie kūno formų bei apsaugo nuo trinties. Vasariniai moteriški marškinėliai trumpomis rankovėmis "Bruback Dry" užtikrina ergonomišką prigludimą , taip pat išskirtinį pralaidumą orui ir optimalų oro kondicionavimą (dėl atvirų tinklinės medžiagos struktūros sričių).


Prekės specifikacija

Material
Poliamidas
Poliesteris
Use
Women
5908239636395
983707

Peržiūrėta

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta