Vyriški marškiniai trumpomis rankovėmis Brubeck: Men’s Short-Sleeved T-Shirt Brubeck 3D Run PRO

Men’s Short-Sleeved T-Shirt Brubeck 3D Run PRO

979149
41,99 €
Monthly payment from 7.14€
Pristatysime iki: 2024-05-16
Color
Size

Prekės aprašymas

"Brubeck 3D Run PRO" marškinėliai trumpomis rankovėmis vyrams - tai itin lengvi, prigludę prie odos marškinėliai, pagaminti naudojant pažangią 3D besiūlę technologiją. Unikali, dviejų sluoksnių, 3D tinklelio konstrukcija leidžia greitai pernešti drėgmę į išorinį sluoksnį. Tuo pačiu metu oro kanalai maksimaliai padidina pralaidumą orui, kai karšta, ir apriboja šalto oro poveikį esant vėsiam orui. Šis universalus ir itin lengvas gaminys užtikrina judėjimo komfortą ir maksimalią termoreguliaciją intensyviai veikiant aukštoje temperatūroje. Be to, audinys pasižymi bakteriostatinėmis savybėmis, todėl apsaugo nuo nemalonaus kvapo.

Dėl funkcinio poliamido ir polipropileno derinio audinys priglunda prie odos ir apsaugo nuo trinties ir įbrėžimų. Užtikrindami maksimalią judėjimo laisvę, vyriški marškinėliai trumpomis rankovėmis "Brubeck 3D Run PRO" yra pasiruošę bet kokioms oro sąlygoms, ypač kai norite bėgioti!


Prekės specifikacija

Material
Poliamidas
Polipropilenas
Use
MEN
5902487050699
979149
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta