Marškiniai ilgomis rankovėmis Brubeck: Women’s Thermal Motorcycle T-Shirt Brubeck Cooler LS14350

Women’s Thermal Motorcycle T-Shirt Brubeck Cooler LS14350

1291894
57,99 €
Monthly payment from 5.39€
Pristatysime iki: 2024-05-25
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Specialiai motociklininkams sukurti moteriški termo marškinėliai motociklui Brubeck Cooler LS14350 yra termo marškinėliai, su kuriais galėsite važiuoti bet kokiu oru! Tai įmanoma dėl specialios dvisluoksnės ir besiūlės konstrukcijos, kuri skatina drėgmės nuvedimą ir pasižymi antibakterinėmis bei antialerginėmis savybėmis. Šie apatiniai turi daug ventiliacinių zonų, kurios greitai pašalina skysčių perteklių ir šilumą, užtikrina optimalų kūno temperatūros reguliavimą ir gali ją sumažinti net iki 1 °C. Tačiau esant šaltam orui jis veikia nuo hipotermijos. Dėl įmontuotos apsaugos nuo UV spindulių puikiai apsaugosite odą nuo kenksmingo spinduliavimo net ir pertraukų metu.

Visavertė 3D mezgimo technologija, pagaminta šiuolaikinėmis mašinomis, užtikrina elastingumą ir idealų prisitaikymą prie kūno formų bei apsaugo nuo trinties. Dėl to moteriškus termo motociklininko marškinėlius "Brubeck Cooler LS14350" galite dėvėti nuo pavasario iki rudens.


Prekės specifikacija

Material
Poliamidas
Poliesteris
Use
Women
Women's/men's/children's
Moterims
Layers
2
Moisture-wicking
Taip
Zipper
Nėra
5902487079379
1291894

Peržiūrėta

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta