Vyriškas apatinis trikotažas Brubeck: Men’s Boxer Trunks Brubeck Cotton Comfort

Men’s Boxer Trunks Brubeck Cotton Comfort

1291873
16,99 €
Pristatysime iki: 2024-05-16
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Visiškai švelnūs, lengvi medvilniniai apatiniai, dėl puikaus prigludimo pasižymintys dideliu dėvėjimo komfortu, vyriški bokseriai "Brubeck Cotton Comfort" jaučiasi tarsi antra oda. Pagamintos iš kvėpuojančios medvilnės kartu su poliamido pluoštu, šios dviejų sluoksnių santeninės kelnaitės yra itin patogios ir nedirgina odos. Iš mikropluošto pagamintas išorinis sluoksnis padeda išlaikyti drėgmę nuo odos. Vidinis sluoksnis pagamintas iš patvarios 100 % medvilnės. Dėl panaudoto sintetinio pluošto apatiniai drabužiai yra labai elastingi, minkšti, lengvi, pralaidūs orui ir greitai džiūstantys; malonus gaivos pojūtis ant odos.

Didelis "Brubeck" apatinių drabužių privalumas yra tas, kad dėl "Brubeck Air Jet" technologijos jie net po daugelio skalbimų nesipurvina, jų forma išlieka nepakitusi, jie visada minkšti ir malonūs. Pridėtas elastanas užtikrina išskirtines 4 krypčių elastingumo savybes. Vyriški bokseriai "Brubeck Cotton Comfort" greitai džiūsta ir jų nereikia lyginti.


Prekės specifikacija

Material
Medvilnė
Use
MEN
Type
Trunks
5902487037225
1291873
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta