Šildomos kojinės Glovii: Heated Sock Slippers Glovii GQ5L

Heated Sock Slippers Glovii GQ5L

856372
127,00 €
Monthly payment from 8.82€
Pristatysime iki: 2024-05-15
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Sšildomomis kojinėmis-šlepetėmis "Glovii GQ5L" išliksite šilti net šalčiausiais žiemos mėnesiais. Šios šildomos kojinės šlepetės ne tik puikiai atrodo, bet ir gali jus sušildyti. Kiekviena kojinė judinama iš savo baterijos, kuri laikoma šoninėje kišenėje. Kadangi baterijos yra nedidelės ir lengvos, jos niekaip jums netrukdys. Dėl 2500 mAh talpos ir trijų šildymo režimų baterijos gali išsilaikyti iki 9 valandų.

Šildomos kojinės šlepetės "Glovii GQ5L" yra pagamintos iš akrilinių siūlų, kurie yra itin patogūs ir užtikrina puikų šilumos išlaikymą. Ant pėdų yra anglies pluošto, kuris ne tik tolygiai paskirsto šilumą, bet ir skleidžia infraraudonuosius spindulius, padedančius pagerinti kraujotaką. Jos yra itin patikimos ir pasižymi ilgaamžiškumu.

Idealiai tinkančios šaltam orui, šildomos kojinės šlepetės "Glovii GQ5L" padės išlikti šiltai ir patogiai ilgais žiemos vakarais.

Stilaus dizaino ir patogios medžiagos

Akriliniai siūlai malonūs liesti ir išlaiko šilumą. Pridėkite neįtikėtiną šiaurietišką dizainą ir gausite kojines iki kelių, kurių nenorėsite nusimauti.

/></div> <h3 style=Šildomas neslystantis padas
<

Ant pėdų yra anglies pluoštai, kurie ne tik tolygiai paskirsto šilumą, bet ir skleidžia infraraudonuosius spindulius, padedančius pagerinti kraujotaką. Dėl priešlydžio pado užtikrinamas puikus sukibimas net ant slidžių grindų.


Prekės specifikacija

Material
Akrilatas
Elastanas
Poliesteris
Use
MEN
Women
Battery life
9 h
Heating unit
Anglies pluoštas
Charging
Accumulator
Cut
crew
Attributes
Heated
5908246727147
856372
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta