Maudymosi kostiumėliai ir šortai plaukimui šaltame vandenyje Agama: Neoprene Shorts Agama Winter Skin

Neoprene Shorts Agama Winter Skin

691889
59,99 €
Monthly payment from 5.57€
Pristatysime iki: 2024-05-31
Color
Dydis

Prekės aprašymas

Nepreniniai šortai "Agama Winter Skin" tinkami ne tik kūno grūdinimui šaltame vandenyje ir plaukimui, bet ir ne tik vandens pramogoms. Šie unisex šortai netrukdo judėti ir puikiai priglunda, todėl suteikia puikią vandens patirtį. Pagamintos iš 3 mm itin tampraus neopreno, šios maudymosi kelnaitės yra itin patogios ir elastingos. Neoprenas pasižymi puikiomis šiluminėmis savybėmis, apsaugo jautrią apatinę nugaros dalį, todėl idealiai tinka kūno grūdinimui šaltame vandenyje arba veiklai, kai reikia ilgai būti vandenyje.

Nepopreniniai šortai "Agama Winter Skin" padeda paspartinti riebalų deginimą probleminėse vietose, ypač derinant su intensyvia fizine veikla, pavyzdžiui, bėgimu, greitu ėjimu, važiavimu dviračiu ar treniruotėmis namuose. Neoprenas padidina kūno temperatūrą, todėl skatina prakaitavimą. Apskritai neopreniniai šortai "Agama Winter Skin" yra neįkainojamas kūno grūdinimo, taip pat ne vandenyje atliekamos fizinės veiklos aksesuaras.


Prekės specifikacija

8595681406644
691889

Peržiūrėta

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta