Vyriškos striukės inSPORTline: Vyriškas džemperis inSPORTline Comfyhoodie Man

Vyriškas džemperis inSPORTline Comfyhoodie Man

1291371
71,99 €
Monthly payment from 6.67€
Pristatysime iki: 2024-05-16
Dydis
Spalva

Prekės aprašymas

Vyriška striukė su gobtuvu inSPORTline Comfyhoodie Man yra pagaminta iš patogios, lengvos, elastingos ir kvėpuojančios medžiagos, kuri iš išorės yra lygi ir minkšta, o iš vidaus turi šukuotą mikroflisą, kuris nepūkuoja ir išlaiko šilumą šaltuoju metų laiku. Be to, dėl unikalaus pluošto pynimo medžiaga ne tik pasižymi išskirtinėmis šiluminėmis savybėmis, bet ir perduoda kūno šilumą bei prakaitą vandens garų pavidalu į išorinius sluoksnius, kur jis išgaruoja. Dėl to medžiaga ištraukia prakaitą, todėl ji tampa dar patogesnė. Jei esate maišo formos drabužių mėgėjas, tikrai įvertinsite laisvą jos prigludimą. Ant rankovių esančios dizainerio juostelės su inSPORTline užrašu papildo kitaip minimalistinį džemperio dizainą.

Mikliniame gobtuve taip pat yra praktiškos atviros kišenės ant rankų, į kurias galite susidėti būtiniausius daiktus. Dar yra erdvus gobtuvas su užtrauktuku, kuris apgalvotas iki paskutinės detalės - ant virvelių yra PU/metalo cilindrai. Vyriška striukė su gobtuvu inSPORTline Comfyhoodie Man buvo sukurta ir pagaminta Čekijos Respublikoje, o aktyvios aprangos audinys buvo pagamintas Italijoje ir turi Öko-Tex Standard 100 sertifikatą.


Prekės specifikacija

Intended use
Sportui
Dydis
L
M
S
XL
XXL
Type
Sweatshirt
Color
Black
Gender
Vyrams
8596084140500
1291371
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta