Paspirtukai suaugusiems inSPORTline: Paspirtukas inSPORTline Fricola

Paspirtukas inSPORTline Fricola

712562
113,00 €
Monthly payment from 7.85€
Pristatymas: 1 - 2 darbo dienos
Prekę galite rasti parduotuvėje Kaune: Ateities pl. 23 b (1 vnt.)
Color

Prekės aprašymas

"inSPORTline Fricola" paspirtukas yra itin lengvas sulankstomas paspirtukas su užpakaliniu frikciniu stabdžiu, valdomu svirtimi ant vairo. Dėl savo dydžio paspirtukas tinka ir jaunuoliams, ir suaugusiesiems. Pagamintas iš aukštos kokybės, patvaraus aliuminio, todėl rėmas yra ilgaamžis. Intuityvus skėlimo mechanizmas leidžia per kelias sekundes sulankstyti visą paspirtuką (įskaitant vairą), taip gerokai sumažinant jo dydį, todėl jį lengviau nešiotis ir (arba) laikyti.

Didesni ratai (200 mm skersmens) kartu su tvirta šakute užtikrina sklandų važiavimą net ir nelygiu paviršiumi. Saugų ir patogų važiavimą užtikrina reguliuojamo aukščio vairas, didelis, neslystantis, žemai esantis dugnas, sparnai, rankinis ir kojinis stabdžiai, atšvaitas ir garsinis skambutis. Taip pat yra stovas, įmontuotas į denį, dėl kurio nereikės paspirtuko statyti ant žemės, kai juo nevažiuosite. Dėl viso to paspirtukas "inSPORTline Fricola" puikiai tinka tiek miesto eismui, tiek dviračių takams.


Prekės specifikacija

Prekės svoris be įpakavimo, kg:
4.3 kg
Bearings
ABEC 7
Maximum load
100 kg
Wheel size
200 mm
Frame
Aliuminis
Handlebar height
77-91 cm
Adjustable handlebar height
Taip
Brake
Friction brake
Kojinis stabdis
Wheels
PU
Minimum user height
120 cm
Suspension system
Nėra
8596084137876
712562
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta