Snapback kepurės Under Armour: Vyriška kepuraitė Under Armour Headline 3.0

Vyriška kepuraitė Under Armour Headline 3.0

1290919
30,99 €
Pristatysime iki: 2024-05-16
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Produkto personalizavimas

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

"Under Armour Headline 3.0" vyriška kepurė "Under Armour Headline 3.0" yra sportinė kepurė, pagaminta iš patvaraus, elastingo austinio audinio, kuris užtikrina patogų dėvėjimąsi. UA Storm technologija atstumia vandenį neprarasdama pralaidumo orui. Ji turi iš anksto išlenktą gobtuvą ir struktūrizuotus priekinius skydelius, kurie išlaiko formą, o žemo profilio prigludimas ir įmontuotas HeatGear prakaito juosta nuvalo prakaitą, kad išliktumėte vėsūs ir sausi. Taip pat galite įvertinti 2 sluoksnių tekstūruotą TPU priekinį logotipą ir šiluminį "UA Golf" užrašą ant galinio skydelio.


Techninis aprašymas:

  • UA Classic Fit turi iš anksto išlenktą skydelį ir struktūrizuotus priekinius skydelius, kurie išlaiko formą ir yra žemo profilio
  • .
  • UA Storm technologija atstumia vandenį neprarasdama pralaidumo orui
  • Įmontuotas HeatGear prakaito juosta nuvalo prakaitą, kad išliktumėte vėsūs ir sausi
  • .
  • Tvirtas, elastingas audinys, kuris užtikrina patogų prigludimą ir pojūtį
  • 2 sluoksnių tekstūruotas TPU priekinis logotipas
  • Medžiaga: 100% poliesteris

Prekės specifikacija

Gender
Vyrams
192564836673
1290919
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta