Moteriški marškinėliai ir liemenėlės Under Armour: Moteriški marškinėliai Under Armour HG Armour Racer

Moteriški marškinėliai Under Armour HG Armour Racer

1290835
32,99 €
Pristatysime iki: 2024-05-16
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Produkto personalizavimas

pontas_banner_siuvinejimas.png

Reikalingas jūsų užrašas ar logotipas ant prekės? Mūsų įmonė atlieka termo/sublimacinę spaudą, siuvinėja ant tekstilės, sportinių aprangų, rankšluosčių ir kt. Graviruojame ant gertuvių, puodelių, termosų, peilių ir kitų jums reikalingų personalizuoti produktų.

Daugiau informacijos rasite: www.pontas.lt Jeigu turite daugiau klausimų apie galimybę personalizuoti šią prekę - susisiekite telefonu: +37069987173 arba parašykite: labas@pontas.lt

 

V pritaikytoje "Under Armour HG Armour Racer" moteriškoje liemenėlėje "Under Armour HG Armour Racer" suderintas paprastas dizainas ir funkcionalumas. Itin minkštas tinklelis su skylutėmis užtikrina puikų pralaidumą orui, neaukojant aprėpties, o į priekį suvyniotos plokščios siūlės užtikrina patogų, netrūkinėjantį prigludimą. Be to, dėl HeatGear technologijos audinys nuvalo prakaitą ir reguliuoja kūno temperatūrą, todėl net intensyviai sportuojant ir esant aukštesnei temperatūrai (23-37 °C) jaučiatės vėsesni, sausesni ir lengvesni nei bet kada anksčiau. Drėgmės perdavimo sistema perveda prakaitą tolyn nuo odos, todėl dėvintysis treniruotės metu išlieka sausas, o anti-odor technologija neleidžia daugintis kvapą sukeliantiems mikrobams. 4 krypčių elastinga konstrukcija geriau juda visomis kryptimis. Dėl prisitaikančios, prie pat odos priglundančios ir nespaudžiančios konstrukcijos moteriškas tampriukas "Under Armour HG Armour Racer" tinka tiek sportui, tiek kasdieniam naudojimui.


Prekės specifikacija

Gender
Moterims
192564590223
1290835
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta