Šildomos striukės Glovii: Šildoma moteriška striukė su baterija Glovii GTF

Šildoma moteriška striukė su baterija Glovii GTF

265613
186,00 €
Monthly payment from 10.76€
Pristatysime iki: 2024-05-25
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Tinka įvairiai žiemos veiklai ir kasdieniam naudojimui, šildoma moteriška striukė "Glovii GTF" išlaikys šilumą net šalčiausiomis dienomis. Ant krūtinės ir palečių yra anglies pluoštai, kurie ne tik tolygiai paskirsto šilumą, bet ir skleidžia infraraudonuosius spindulius, padedančius pagerinti kraujotaką. Jie yra itin patikimi ir pasižymi ilgaamžiškumu. 3 šildymo režimai leidžia prisitaikyti prie esamų oro sąlygų. Įkraunamas ličio akumuliatorius gali veikti net 8 valandas, t. y. visą dieną ant šlaito.

Dėl išorinio nailono sluoksnio šildoma moteriška striukė "Glovii GTF" yra atspari vandeniui, o tai pravers, kai pradės snigti / lyti. Vidinis poliesterio pamušalas apšiltintas sintetinėmis plunksnomis, kurios suteikia papildomo šiluminio komforto. Taip pat galite įvertinti gobtuvą ir užtrauktuku užsegamas kišenes, kuriose galima laikyti ne tik akumuliatorių.


Prekės specifikacija

Material
Poliesteris
nylon
Battery life
8 h
Heating unit
Anglies pluoštas
5908246726560
265613

Peržiūrėta

Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta