Snieglentės Ferrino: Snowshoes FERRINO Baldas Pinter Castor Special

Snowshoes FERRINO Baldas Pinter Castor Special

1290535
139,00 €
Monthly payment from 9.64€
Pristatysime iki: 2024-05-16
Spalva

Prekės aprašymas

Dėka snieglenčių "FERRINO Baldas Pinter Castor Special", jūs neskęsite sniege. Svoris pasiskirsto ant viso snieglentės paviršiaus, todėl vaikščioti sniege daug lengviau. Snieglentės pagamintos iš patvaraus plastiko, kuris užtikrina ilgą tarnavimo laiką, išlaikydamas nedidelį svorį. Dėl nedidelio svorio snieglentės tinka pradedantiesiems. Dėl dantyto dugno lengva vaikščioti ledu, o šeši šoniniai ir trys priekiniai rakteliai neleidžia paslysti. Snieglentės "FERRINO Baldas Pinter Castor Special" turi reguliuojamą kulno pakėlimą, kuris ne tik leidžia lengvai užsidėti ir nusiauti, bet ir apsaugo blauzdas bei Achilo kulną, ypač kopiant į kalną. Šios snieglentės puikiai tinka lauko sporto ir žygių mėgėjams.

"Ferrino" snieglentės turi "Castor Special" surišimą, todėl tinka šių dydžių batams: 34-48. Snieglentę tvirtinti snieglentėje itin paprasta - tereikia pritvirtinti priekinę bato dalį įtempiant per dvi sagtis perveržtą virvelę ir užfiksuoti ją guminiu dangteliu. Galinė bato dalis tvirtinama patentuoto tvirtinimo mechanizmu, kurį galima valdyti tik viena ranka. Nerūdijančiojo plieno sutvirtinimas ir minimalus mechanizmo nusidėvėjimas vaikštant užtikrina ilgą tarnavimo laiką.


Prekės specifikacija

8014044979538
1290535
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta