Vyriški džemperiai Ferrino: Vyriškas džemperis FERRINO Tailly Jacket Man

Vyriškas džemperis FERRINO Tailly Jacket Man

265365
108,00 €
Monthly payment from 7.52€
Pristatysime iki: 2024-05-16
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

"FERRINO Tailly Jacket Man New" yra populiarus vyriškas džemperis, pagamintas iš "Polartec Power Dry" elastinės izoliacinės medžiagos, kuri pasižymi puikiomis termoizoliacinėmis ir prakaitą varančiomis savybėmis. Tai prigludęs džemperis, efektyviai nuvedantis prakaitą nuo odos. Medžiaga, iš kurios pagamintas džemperis, yra elastinga, todėl suteikia maksimalią judėjimo laisvę. Plokščios siūlės jūsų nevargins, suteikdamos komfortą dėvint.

Elastiniai rankogaliai ir skylės nykščiams neleidžia rankovėms susiraityti. Užtrauktuką dengia atvartas, kad būtų maksimaliai patogu. Taip pat galite įvertinti dvi dideles užtrauktuku užsegamas kišenes, į kurias galėsite įsidėti daiktus, kuriuos reikia turėti visada po ranka. Vyriškas džemperis FERRINO Tailly Jacket Man New tinka dėvėti lauke ištisus metus. Ji puikiai tinka bėgioti, slidinėti, važinėti dviračiu ar čiuožti šaltu oru.


Prekės specifikacija

Intended use
Sportui
Dydis
L
M
S
XL
XXL
XXXL
Type
Sweatshirt
Color
Tamsiai mėlyna
Gender
Vyrams
8014044966460
265365
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta