Miesto paspirtukai Yedoo: Paspirtukas Yedoo Steel S2620

Paspirtukas Yedoo Steel S2620

746714
459,00 €
Monthly payment from 15.81€
Pristatysime iki: 2024-05-04
Spalva

Prekės aprašymas

Didžiausias iš plieninių paspirtukų "Kick Scooter Yedoo Steel S2620" įveiks bet kokią kliūtį tiesiai į jūsų širdį. Savo siaura, polygonine konstrukcija ir metaliniu dizainu jis primena reaktyvinį lėktuvą "Stealth", o dėl puikių važiavimo savybių jaučiasi kaip "Yedoo Alloy" serijos sportinis paspirtukas (turi tą pačią aliuminio šakę, dvigubų sienelių aliuminio ratlankius ir kitus aukščiausios klasės komponentus). Joks atstumas nėra per didelis. Tiesiog sėskite ant šio motorolerio ir nustebsite, koks jis greitas.

Dėl originalios formos rėmo ir platesnio vairo paspirtukas yra stabilus ir lengvai valdomas, todėl galite atsipalaiduoti ir mėgautis važiavimu.

<

Ji nenuvils net ilgesnių kelionių metu

Plieniniai paspirtukai turi plieninį rėmą. Sudėtinga jo geometrija suteikia nemažai privalumų. Svarbiausia, jis sugeria vibracijas, užtikrindamas itin komfortabilų ir saugų važiavimą, kartu išlaikydamas standumą. Be to, "Steel" paspirtukai taip pat turi aukštos kokybės rankenas, kurių dėka pirštinių neprireiks net ilgesnių pasivažinėjimų metu.


Komponentai be kompromisų

Taip pat kaip ir "Yedoo Alloy" paspirtukai, "Steel" serija turi aukščiausios kokybės komponentus, pavyzdžiui, dvigubų sienelių aliuminio ratlankius, CNC frezuotą stabdymo paviršių, patogų ergonomišką vairą su pasukimo užraktu, aukštos kokybės TEKTRO lydinio V formos stabdžius ir kt. Būtinai suderinama su vandens buteliuko dėže, atvartais arba stovu.



Saugumas ir patogumas - svarbiausia

Kadangi priekinė dangčio dalis yra šiek tiek aukštesnė, paspirtukas susidoros su kelio nelygumais. Sukurtas sklandžiam važiavimui, denis yra pakankamai aukštas, todėl važiuojant nelygia vietove važiuoklė nebus pažeista. Be to, dėklas yra ilgesnis ir turi tvirtą termiškai suformuotą neslystančią sukibimo juostą iš struktūrinio PVC, kuri atlaiko dideles apkrovas.



Prekės specifikacija

Prekės svoris be įpakavimo, kg:
9.20 kg
Maximum load
130 kg
Frame
Plienas
Handlebar height
91-97 cm
Adjustable handlebar height
Taip
Front wheel size
26
Rear wheel size
20
Brake
V stabdis
Wheels
Pripučiami ratai
Minimum user height
150 cm
8595142611358
746714
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta