Moteriški aukštakulniai W-TEC: Moteriški moto batai W-TEC Sceneria

Moteriški moto batai W-TEC Sceneria

263935
108,00 €
Monthly payment from 7.52€
Pristatysime iki: 2024-05-16
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

Būkite stilingi! Kai avėsite aukštus Damiškus motociklininko batus W-TEC Sceneria, visi atkreips į jus dėmesį, nes jų pagrindinis bruožas - dekoratyvinis perlamutrinis skydelis, kuris keičia spalvą priklausomai nuo apšvietimo kampo. Dėl aukštų kulnų batai tampa dar elegantiškesni. Išoriniai zomšos odos skydeliai yra malonus akcentas. Su šiais išskirtiniais ir originaliai atrodančiais batais tikrai pasuksite ne vieną galvą.

Dėl kombinuoto, YKK užtrauktuko & amp; Velcro dirželio šoninio užsegimo šie batai puikiai apjuosia jūsų pėdą. Be to, kulno, viršugalvio, kulkšnies ir blauzdos sutvirtinimai užtikrina aukštą saugumo lygį. Iš minkšto ir kvėpuojančio tinklelio pagamintas patogus vidinis įdėklas užtikrins gerą kojų vėdinimą šiltu oru. Tempiamosios plokštės suteikia maksimalią judėjimo laisvę ir lengvą užsidėjimą, o dėl minkšto vidpadžio batai yra tokie patogūs, kad juos galite avėti net tada, kai nesėdite ant motociklo, todėl visą laiką atrodysite puikiai. Su Varžybiniais moteriškais motociklininko batais W-TEC Sceneria tapsite dėmesio centre.


Prekės specifikacija

Material
Mikropluoštas
Fastening
Side Zipper
Velcro
Reflective features
Nėra
Ribbed stretch panels
Taip
Shifter protector
Taip
Waterproof membrane
Nėra
Loop on the back
Nėra
Antislip outsole
Taip
Sliders
Nėra
8596084089779
263935
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta