Nugaros apsaugai W-TEC: Nugaros apsauga W-TEC Warny

Nugaros apsauga W-TEC Warny

261487
75,99 €
Monthly payment from 7.04€
Pristatysime iki: 2024-05-16
Spalva
Dydis

Prekės aprašymas

"Spine Protector W-TEC Warny apsaugos jus, kai krisite slidinėdami ir (arba) važinėdami snieglente. Tačiau ji taip pat tinka naudoti motociklu. Kadangi ji atitinka saugos standartą EN 1621-2, ji sumažina susižalojimo riziką. Pagamintas iš 3 tvirtų EVA putų sluoksnių, jis puikiai amortizuoja smūgius.

Vidinis tekstilės sluoksnis pagamintas iš tinklinio poliesterio, todėl apsauga yra pralaidi orui ir patogi. Dėl anatominės formos, reguliuojamų petnešų ir elastingo "Velcro" diržo juosmens srityje ji ne tik prisitaiko prie kūno formos, bet ir nevaržo judesių. Taip pat galite įvertinti šviesą atspindinčią spaudą, kuri pagerina matomumą, taigi ir pasyvų naudotojo saugumą prasto apšvietimo sąlygomis. Visa tai paverčia stuburo apsaugą W-TEC Warny puikiu "bičiuliu", kuris užtikrins jūsų saugumą.

Prekės specifikacija

Material
EVA
Poliesteris
Pralaidi
Reflective features
Taip
Adjustable strap
Taip
Protection
Stuburo
Certification
1621–2
Kidney belt
Velcro fastener
8596084043214
261487
Siekdami užtikrinti geresnę naršymo kokybę, naudojame slapukus. Toliau naršydami mūsų svetainėje sutinkate su jų veikimu. Kitu atveju galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir atsisakyti slapukų veikimo.

Product added to compare.
Prekė įsiminta